Spaghetti met pittige courgette en boerenkool
Pastagerecht met lekker veel groente en lekker veel pit.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
Verhit ondertussen de ansjovisfilets met de olie in een hapjespan en duw met een pollepel de ansjovis in stukjes. Voeg de knoflook en sambal toe en fruit 2 min. op laag vuur.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in stukjes. Voeg met de boerenkool toe aan het knoflook-sambalmengsel en bak 5 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de tomaatjes. Giet de spaghetti af en meng met de tomaten door de groenten. Schaaf de pecorino erover en serveer.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti met pittige courgette en boerenkool
Pastagerecht met lekker veel groente en lekker veel pit.
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
Verhit ondertussen de ansjovisfilets met de olie in een hapjespan en duw met een pollepel de ansjovis in stukjes. Voeg de knoflook en sambal toe en fruit 2 min. op laag vuur.
Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in stukjes. Voeg met de boerenkool toe aan het knoflook-sambalmengsel en bak 5 min. mee op hoog vuur. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de tomaatjes. Giet de spaghetti af en meng met de tomaten door de groenten. Schaaf de pecorino erover en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g verse spaghetti all'uovo
2 tenen knoflook
46 g ansjovisfilets in olie in blik
1 el sambal badjak
1 courgette
150 g verse boerenkool
250 g cherrytomaten
50 g Pecorino Romano