Bruine bollen met ragout
bewaar
bewaar

Bruine bollen met ragout

Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ca. 2 cm van de bollen en hol de bollen uit. Dat gaat het best met je handen. Houd de bovenkant apart. Het kruim wordt niet gebruikt. Verwarm de ragout volgens de aanwijzingen op het blik. Zet de bollen en ‘deksels’ ca. 5 min. in de oven.

Meng voor de salade ondertussen de biet, tuinkers en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de bollen met ragout en leg de deksels erop. Serveer met de bietensalade.

variatietipVoeg voor een extra fris accent eens 2 augurken in plakjes (potje 330 g, AH puur&eerlijk biologisch) toe aan de bietensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruine bollen met ragout

Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig