Bruine bollen met ragout
Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ca. 2 cm van de bollen en hol de bollen uit. Dat gaat het best met je handen. Houd de bovenkant apart. Het kruim wordt niet gebruikt. Verwarm de ragout volgens de aanwijzingen op het blik. Zet de bollen en ‘deksels’ ca. 5 min. in de oven.
Meng voor de salade ondertussen de biet, tuinkers en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de bollen met ragout en leg de deksels erop. Serveer met de bietensalade.
Bruine bollen met ragout
Geroosterd brood gevuld met kipragout. Lekker in combinatie met de bietensalade.
hoofdgerecht
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ca. 2 cm van de bollen en hol de bollen uit. Dat gaat het best met je handen. Houd de bovenkant apart. Het kruim wordt niet gebruikt. Verwarm de ragout volgens de aanwijzingen op het blik. Zet de bollen en ‘deksels’ ca. 5 min. in de oven.
Meng voor de salade ondertussen de biet, tuinkers en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Vul de bollen met ragout en leg de deksels erop. Serveer met de bietensalade.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 bruine bollen
800 g kipragout
340 g rode bietenschijven zoetzuur in pot
20 g tuinkers
4 el traditionele olijfolie