Kip-aardappelkerrie met bloemkool en prei
bewaar
bewaar

Kip-aardappelkerrie met bloemkool en prei

Alle ingrediënten gaan in één pan. Even roeren... Klaar!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kip in blokjes. Verhit de olie in de wok en bak de kipfilet in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Voeg de ui, knoflook en vadouvan toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de aardappel toe en bak 5 min. mee. Schep af en toe om.

Snijd ondertussen de bloemkoolroosjes in kwarten. Voeg met de prei en het water toe aan het kip-aardappelmengsel en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en stoof 8 min. op laag vuur. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Bereid ondertussen de rotipannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg op elk bord een rotipannenkoek en verdeel het bloemkool-kipmengsel erover.

serveertipBestrooi met 50 g cashewnoten voor extra bite.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip-aardappelkerrie met bloemkool en prei

Alle ingrediënten gaan in één pan. Even roeren... Klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig