Stéphane Reynaud's Provençaalse taart
Vegetarische hartige taart uit de oven van bladerdeeg.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en snijd hem fijn. Snijd de courgette en aubergine in kleine blokjes. Smoor alle groenten, cherrytomaatjes en zongedroogde tomaatjes in olijfolie en houd ze krokant.
Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes, wentel ze door olijfolie en ontpit de olijven. Rol het deeg uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat, bedek de deeglap met de groenten en bestrooi ze met de fleur de sel en peper. Bak de taart 30 min. in de oven.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Stéphane Reynaud's Provençaalse taart
Vegetarische hartige taart uit de oven van bladerdeeg.
lunch
null personen
240 kcal
20 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en snijd hem fijn. Snijd de courgette en aubergine in kleine blokjes. Smoor alle groenten, cherrytomaatjes en zongedroogde tomaatjes in olijfolie en houd ze krokant.
Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes, wentel ze door olijfolie en ontpit de olijven. Rol het deeg uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat, bedek de deeglap met de groenten en bestrooi ze met de fleur de sel en peper. Bak de taart 30 min. in de oven.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 courgette
1 aubergine
6 cherrytomaten
6 zongedroogde tomaten in pot
2 el traditionele olijfolie
15 g verse basilicum
2 el extra vierge olijfolie
10 zwarte olijven
250 g bladerdeeg vers
6 g fleur de sel zout
Dit heb je nodig
bakplaat
bakpapier