Stéphane Reynaud's Provençaalse taart
bewaar
bewaar

Stéphane Reynaud's Provençaalse taart

Vegetarische hartige taart uit de oven van bladerdeeg.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel de ui en snijd hem fijn. Snijd de courgette en aubergine in kleine blokjes. Smoor alle groenten, cherrytomaatjes en zongedroogde tomaatjes in olijfolie en houd ze krokant.

Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes, wentel ze door olijfolie en ontpit de olijven. Rol het deeg uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat, bedek de deeglap met de groenten en bestrooi ze met de fleur de sel en peper. Bak de taart 30 min. in de oven.

algemeenBron: A Propos Bistro, Stéphane Reynaud

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stéphane Reynaud's Provençaalse taart

Vegetarische hartige taart uit de oven van bladerdeeg.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig