Mexicaans spiegelei
bewaar
bewaar

Mexicaans spiegelei

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

In grote koekenpan 1 eetlepel boter laten smelten en hierboven 4 eieren breken (dooier moet heel blijven). Eieren op matig vuur ca. 7 minuten bakken, tot dooier bijna geheel gestold is. Spiegelei uit pan nemen en warm houden. Zo nog een groot spiegelei bakken. Intussen in steelpan of magnetron tomatensaus verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing in magnetron of droge koekenpan verwarmen. Steeltjes van koriander verwijderen, blad fijn snijden en door tomatensaus mengen. Tortilla's over vier grote borden verdelen. Een helft van tortilla dik besmeren met warme tomatensaus. Spiegeleieren halveren en op tomatensaus leggen. Tortilla's dubbelgeklapt serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaans spiegelei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig