Scones met citroenroomkaas & smoothie
Niets zo lekker als warme scones: samen met de smoothie een heerlijk ontbijt.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van een ½ citroen en roer het rasp door de zuivelspread. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd fijn.
Verwarm de scones ca. 5 min. in de oven. Bereid ondertussen de smoothie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de scones uit de oven en laat iets afkoelen, zodat je ze kunt vasthouden om te snijden. Halveer de scones en bestrijk met de citroenroomkaas. Garneer met het basilicum en serveer met de smoothie.
Scones met citroenroomkaas & smoothie
Niets zo lekker als warme scones: samen met de smoothie een heerlijk ontbijt.
ontbijt
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van een ½ citroen en roer het rasp door de zuivelspread. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd fijn.
Verwarm de scones ca. 5 min. in de oven. Bereid ondertussen de smoothie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Neem de scones uit de oven en laat iets afkoelen, zodat je ze kunt vasthouden om te snijden. Halveer de scones en bestrijk met de citroenroomkaas. Garneer met het basilicum en serveer met de smoothie.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
200 g zuivelspread naturel light
2 takjes verse basilicum
1 pak klassieke scones gojibes
1 pakket fruitige smoothie aardbei, mango & verse munt
Dit heb je nodig
staafmixer