Scones met citroenroomkaas & smoothie
bewaar
bewaar

Scones met citroenroomkaas & smoothie

Niets zo lekker als warme scones: samen met de smoothie een heerlijk ontbijt.

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van een ½ citroen en roer het rasp door de zuivelspread. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd fijn.

Verwarm de scones ca. 5 min. in de oven. Bereid ondertussen de smoothie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Neem de scones uit de oven en laat iets afkoelen, zodat je ze kunt vasthouden om te snijden. Halveer de scones en bestrijk met de citroenroomkaas. Garneer met het basilicum en serveer met de smoothie.

variatietipJe kunt ook een smoothie maken door de mango, ananas, appel en druiven uit de Verse fruitsalade (schaal 360 g) te pureren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Scones met citroenroomkaas & smoothie

Niets zo lekker als warme scones: samen met de smoothie een heerlijk ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig