Witlof met groene curry
Curry die je in 20 minuten maakt. Verrassend met witlof.
Aan de slag
Snijd de onderkant van het witlof en verwijder met een scherp mes de harde kern. Snijd het lof in repen van 2 cm breed.
Snijd de kip in stukjes van 1½ x 1½ cm. Verhit de olie in een wok en bak de kip op hoog vuur in 3 min. bruin. Voeg de boemboe en wokgroente toe en roerbak 3 min. Doe het witlof erbij en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en verwarm op laag vuur 3 min. Breng op smaak met zout.
Snijd de koriander grof en strooi over de curry.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Witlof met groene curry
Curry die je in 20 minuten maakt. Verrassend met witlof.
hoofdgerecht
null personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de onderkant van het witlof en verwijder met een scherp mes de harde kern. Snijd het lof in repen van 2 cm breed.
Snijd de kip in stukjes van 1½ x 1½ cm. Verhit de olie in een wok en bak de kip op hoog vuur in 3 min. bruin. Voeg de boemboe en wokgroente toe en roerbak 3 min. Doe het witlof erbij en roerbak 2 min. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en verwarm op laag vuur 3 min. Breng op smaak met zout.
Snijd de koriander grof en strooi over de curry.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g witlof
300 g kipdijfilet
2 el zonnebloemolie
100 g boemboe groene curry
400 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
200 ml kokosmelk
15 g verse koriander