Romige zalmwraps met avocado
Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen en doe in een kom. Meng met de azijn, breng op smaak met peper en eventueel zout en laat staan tot gebruik.
Snijd de paprika in dunne repen. Schep het vruchtvlees van de avocado met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in plakjes.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de tortilla’s met de roomkaas. Verdeel de ui, paprika, avocado, veldsla en zalm over de wraps en rol strak op. Snijd doormidden.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Romige zalmwraps met avocado
Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen en doe in een kom. Meng met de azijn, breng op smaak met peper en eventueel zout en laat staan tot gebruik.
Snijd de paprika in dunne repen. Schep het vruchtvlees van de avocado met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in plakjes.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de tortilla’s met de roomkaas. Verdeel de ui, paprika, avocado, veldsla en zalm over de wraps en rol strak op. Snijd doormidden.
kookstaptip:
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
2 el rodewijnazijn
1 rode paprika
1 avocado
4 tortillawraps
4 el zuivelspread bieslook light
150 g warmgerookte zalmflakes
75 g veldsla