Romige zalmwraps met avocado
bewaar
bewaar

Romige zalmwraps met avocado

Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in dunne halve ringen en doe in een kom. Meng met de azijn, breng op smaak met peper en eventueel zout en laat staan tot gebruik.

Snijd de paprika in dunne repen. Schep het vruchtvlees van de avocado met een lepel uit de schil en snijd in de lengte in plakjes.

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Besmeer de tortilla’s met de roomkaas. Verdeel de ui, paprika, avocado, veldsla en zalm over de wraps en rol strak op. Snijd doormidden.

kookstaptipBesprenkel de plakjes avocado met limoensap. Zo blijft het vruchtvlees mooi groen.
bewaartipHalve avocado over? Lees meer over hoe je avocado het beste kunt bewaren.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige zalmwraps met avocado

Knapperige groenten met zalm en roomkaas op een wrap, in 15 minuten klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig