Pavlova advocaat en paaseitjes
De naam verraadt het niet, maar dit ultieme feestdessert komt uit Australië.
Aan de slag
Klop de slagroom stijf en schep op de pavlova. Verdeel de advocaat erover en maak met de achterkant van de theelepel een draaiende beweging door de slagroom voor een gemarmerd effect. Zet wat paaseitjes rechtop in de slagroom.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:36 min.
Pavlova advocaat en paaseitjes
De naam verraadt het niet, maar dit ultieme feestdessert komt uit Australië.
nagerecht
null personen
340 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom stijf en schep op de pavlova. Verdeel de advocaat erover en maak met de achterkant van de theelepel een draaiende beweging door de slagroom voor een gemarmerd effect. Zet wat paaseitjes rechtop in de slagroom.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 ml verse slagroom
1 kant-en-klare pavlova
6 tl advocaat
½ zak witte en pure paaseieren