Pizzabrood met salami en groenten
Aan de slag
Verwarm oven voor op 200 °C. Pel ui en knoflook en snijd in kleine stukjes. Verhit olie in braadpan en bak ui met knoflook. Maak paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Laat champignons uitlekken. Roer tomatenblokjes door ui en laat 10 min. indikken. Goed roeren. Snijd plakjes salami in dunne reepjes. Breng saus op smaak met zout en peper. Verdeel saus over naanbroden. Beleg met salami, paprika en champignons. Bak naanpizza's twee aan twee op 2 bakplaten 10 min. in oven. Lekker met groene salade met yoghurtdressing.
Pizzabrood met salami en groenten
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Verwarm oven voor op 200 °C. Pel ui en knoflook en snijd in kleine stukjes. Verhit olie in braadpan en bak ui met knoflook. Maak paprika schoon en snijd in dunne reepjes. Laat champignons uitlekken. Roer tomatenblokjes door ui en laat 10 min. indikken. Goed roeren. Snijd plakjes salami in dunne reepjes. Breng saus op smaak met zout en peper. Verdeel saus over naanbroden. Beleg met salami, paprika en champignons. Bak naanpizza's twee aan twee op 2 bakplaten 10 min. in oven. Lekker met groene salade met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels zonnebloemolie
2 gele paprika's
1 blikje champignonplakjes
1 blik tomatenblokjes
1 pakje goudsalami
2 pakken naanbrood naturel