Aardbei-basilicum-ijsthee

Verfrissende ijsthee met aardbei en basilicum. Maak het makkelijk vooraf voor een zorgeloze zomerdag.

25 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 2 uur 20 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de aardbeien schoon en snijd in dunne plakjes. Scheur de blaadjes basilicum grof.

  2. Laat de theezakjes met de suiker in de glazen kan 10 min. trekken in het kokende water. Verwijder de zakjes en laat de thee 10 min. op het werkblad afkoelen. Voeg de aardbeien en het basilicum toe en zet minimaal 2 uur in de koelkast.

  3. Verdeel de ijsblokjes over de glazen. Meng het bruiswater door de thee. Roer door, verdeel over de glazen en serveer direct.

  • bereidingstipJe kunt stap 1 en 2 van dit recept 1 dag van tevoren maken.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Aardbei-basilicum-ijsthee

Verfrissende ijsthee met aardbei en basilicum. Maak het makkelijk vooraf voor een zorgeloze zomerdag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig