Bagelburger

Bagellovers, opgelet: de bagel heeft zijn intrede gemaakt op de BBQ. Met een sappige kruiden-burger, gesmolten kaas en spek wordt dit jouw favoriet van de grill.

695 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 7 min. wachten

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Bereid de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Gril de burgers 5-7 min. op de barbecue boven directe hitte. Keer halverwege en beleg met de plakjes kaas. Verdeel de plakjes spek over de barbecue en gril 3-5 min. tot knapperig. Keer halverwege. Gril de bagels 1-2 min. op de snijkant tot deze mooie grillstrepen heeft.

  3. Verdeel de helft van de mosterd en ketchup over de onderkant van bagels. Verdeel hier de slablaadjes, burgers, spek, augurk en de rest van de saus over.

  • serveertipLekker met friet en een frisse salade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Bagelburger

Bagellovers, opgelet: de bagel heeft zijn intrede gemaakt op de BBQ. Met een sappige kruiden-burger, gesmolten kaas en spek wordt dit jouw favoriet van de grill.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig