Open lasagne met zalm en pesto

Zin in lasagne? Deze open lasagne maak je zonder oven. Dat is lekker makkelijk en snel!

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de pastasaus in een pan en verwarm 7 min. op middelhoog vuur. Roer af en toe. Verwarm ondertussen in een steelpan de pestospread met de crème fraîche op laag vuur. Roer regelmatig.

  2. Haal de lasagnebladen los van elkaar. Kook de bladen in delen, in een ruime pan in 4 min. beetgaar, giet af en laat goed uitlekken.

  3. Leg op elk bord een lasagnevel en verdeel ⅓ van de tomatensaus, ⅓ van de pestosaus, ⅓ van de rucola en ⅓ van de zalm erover. Maak zo nog 2 lagen. Verdeel de kapperappeltjes erover en serveer.

Open lasagne met zalm en pesto

Zin in lasagne? Deze open lasagne maak je zonder oven. Dat is lekker makkelijk en snel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig